Preloader

Despre noi

Infiintare

Krisklass, a luat nastere in luna martie 2011 si a crescut pas cu pas, devenind un pol de incredere in domeniu, deservind zona orasului Ploiesti precum si zonele limitrofe ale acestuia.

Dezvoltare

La Krisklass veti deprinde conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, astfel incat, atat dumneavostra, ca si conducator auto, cat si cei dragi cu care veti calatori alaturi, sa ajungeti in siguranta la destinatie.

Scop

Obiectivul nostru principal este acela de a implementa un mod mai bun de a conduce, investind permanent in autovehicule si in pregatirea elevilor scolii, la cel mai inalt nivel, atat pe plan teoretic, cat si practic, prin organizarea metodica si adaptabila a sedintelor de legislatie si conducere.


Cat costa scoala de soferi?

Afla aici tarifele aplicate de scoala noastra, precum si avantajele de care beneficiezi. Oferim, de asemenea, reduceri pentru plata integrala la inscriere.


Ce acte trebuie sa depui?

La inscriere, sunt necesare cateva acte care vor alcatui dosarul de scolarizare. Aici gasesti lista completa cu pasii pe care trebuie sa-i urmezi.


Ce masini avem?

Dispunem de o larga varietate de autovehicule pentru a alege ce iti doresti. Masinile detin toate dotarile, astfel incat sa te simti cat mai bine. 

 
 

Echipa noastra

In prezent dispunem de o numeroasa echipa de instructori pregatiti profesional pentru dumneavoastra.

Team Member

Mihailescu Cristian

Manager - Instructor - Profesor legislatie
Team Member

Mihailescu Stelian

Instructor
Team Member

Mihailescu Niculina

Profesor legislatie
Team Member

Amarandei Paul

Instructor - Profesor legislatie

De ce sa ne alegi?

Iata ce iti oferim:

Masini moderne si variante

Este important sa te hotarasti din timp asupra masinii pe care doresti sa faci pregatirea, fiindca pe acea masina vei sustine examenul. Indiferent de preferintele tale, avem o gama variata din care poti alege.


Instructori calificati

Krisklass se remarca printr-o echipa de profesionisti, cu experienta vasta in domeniu, care te vor ajuta sa obtii permisul de conducere in cel mai scurt timp si cu un minim de efort sa iti depasesti emotiile la examen.


Pregatire teoretica completa

Descopera un mod mai eficient de predare! Utilizam mijloace de predare pe intelesul oricui, cum ar fi exemple concrete, tabele comparative, rezolvarea si explicarea in detaliu a chestionarelor.


 

In dotarea scolii avem:

- 2 sali de legislatie rutiera, cu o capacitate de 18 cursanti/grupa, dotate cu tabla magnetica, calculatore pentru simularea examenului teoretic, videoproiector, planse si machete descriptive ale pieselor si ansamblurilor de piese ce explica partea de mecanica, semafor, planse cu explicarea semnelor de circulatie, chestionare pe suport hartie, aer conditionat;


 

- cabinet pentru sustinerea testarii psihologice; testul psihologic, in mod obisnuit, consta dintr-un test scris si o proba practica; prin testarea psihologica se urmareste daca subiectul dispune de anumite insusiri psihice si motorii necesare conducerii unui autovehicul; intrucat atentia este una dintre insusirile psihice cele mai solicitate in timpul sofatului, sunt testate distributivitatea si concentrarea atentiei, precum si spiritul de observatie al candidatului.

 

Noi te ajutam sa iti faci dosarul corect, iti spunem unde trebuie sa te duci si ce ai de facut. Pe intregul parcurs al scolii de soferi, beneficiezi de suportul echipei noastre de profesionisti.


Ce e bine de stiut inainte de inscriere

 

Fii motivat

In primul rand, inainte de a incepe scoala de scoferi, indiferent de categoria pe care o alegi, trebuie sa fii hotarat si constient ca fara interes si din partea ta, nu poate fi atins obiectivul, altfel irosesti atat timpul tau, cat si pe al nostru. In al doilea rand, trebuie sa pregatesti o serie de acte care ne sunt necesare pentru intocmirea dosarului. Conditiile pentru inscrierea in cadrul scolii de soferi sunt urmatoarele:

sa ai varsta de cel putin 18 ani (cursurile pot fi incepute cu 3 luni inainte de a implini 18 ani);

sa fii apt din punct de vedere medical si psihologic pentru conducerea autovehiculelor din categoria A sau B;

sa nu fi fost condamnat definitiv pentru infractiunile prevazute la art. 24 din O.U.G. 195/2002.


Fisa medicala

Actul care atesta ca esti apt/a pentru efectuarea scolii de soferi poate fi procurat de la orice unitate medicala autorizata in acest sens sau prin partenerul nostru, Policlinica EuroMed, la costuri minime si in cel mai scurt timp.


Sa'ncepem o discutie

Vrei sa ne adresezi o intrebare? Te rugam sa completezi formularul de mai jos.

Ne puteti gasi foarte usor,

Scoala de soferi Krisklass fiind situata in Ploiesti,

Strada Ana Ipatescu numarul 13

Suna-ne la: 0723 881 991

Saluta-ne!