Preloader
 
 
 

Echipa Krisklass
In prezent dispunem de o numeroasa echipa de instructori pregatiti profesional pentru dumneavoastra.


Team Member

Mihailescu Cristian

Telefon: 0723 881 991

Categoria B


"Cred că rolul nostru îl depășește cu mult pe acela de instructor, noi contribuind adesea la formarea unor versiuni mai bune ale elevilor noștri, motivându-i și dându-le încredere în ei înșiși. Astăzi, pot spune că sunt mândru de șoferii pe care i-am modelat sub amprenta învățăturilor mele și pot afirma că lucrul cu oamenii este pe cât de dificil, pe atât de minunat, atunci când faci totul cu dăruire și pasiune. Cât despre secretul succesului, fiindcă m-ați tot întrebat, totul stă în atitudine. Atitudinea mea are… o singură deviză:
Suntem născuți pentru a reuși!
"
Team Member

Mihailescu Stelian

Telefon: 0767 532 716

Categoria B


Cu o experienta vasta in domeniu, de peste 38 de ani, are pasiunea si rabdarea de a obtine ce e mai bun de la elevii sai.
"Desi am varsta pe care o am, sunt de parere ca toata viata invatam, nu se termina niciodata."Chiar si acum, dupa ce i-au trecut prin mana mii de elevi, domnul Stelu' marturiseste ca "imi doresc sa ating un nivel profesional cat mai ridicat, atat pentru mine, cat si pentru afacerea noastra."
Team Member

Achim Doru

Telefon: 0723 893 772

Categoria B


" Consider ca suntem ca niste invatatori la scoala: formam viitori soferi, dar si caractere. Fiecare are un stil al sau, un mod de a percepe lucrurile dinainte. Mie imi place sa le explic in avans ce au de facut, pentru ca asa isi vor insusii pe tot parcursul scolii de soferi pasii importanti pe care ii au de parcurs si asa ne vom intelegm mai bine la fiecare sedinta de sofat."
Team Member

Amarandei Paul Marian

Telefon: 0723 368 630

Categoria B


Un instructor amabil, intelegator si calm cu elevii. Este o fire ambitioasa si o persoana foarte determinata in activitatea desfasurata ca instructor, finalizand pregatirea elevilor cu multa responsabilitate.
"Ii invat pe elevi cum sa aiba grija de masina, cum sa o manevreze corect si imi place sa le motivez acest lucru explicandu-le ca si masina va avea grija de ei."
 
 
 
Team Member

Anghel Ionut

Telefon: 0723 629 300

Categoria B


"Personal, nu cred in observatii facute elevilor la tot pasul, ci mai degraba in repetarea manevrelor, pentru ca asa consider ca raman in mintea elevului mai usor aceste miscari. Fiecare dintre ei are emotii la inceput, si baietii si fetele, dar cheia e sa faci in asa fel incat sa li se para usor, ori daca nu esti rabdator, nu ai ce cauta in domeniul asta."
Team Member

Santin Bartos Razvan

Telefon: 0729 348 822

Categoria B


Fiind din fire o persoana care iti inspira mult calm, desi este un instructor proaspat sosit in randurile Krisklass, Santin Bartos Razvan, are deja experienta in ceea ce priveste elevii pe care ii pregateste, rezultatele fiind foarte graitoare.
Team Member

Cristian Constantin Dan

Telefon: 0727 384 130

Categoria B


De fel o persoana foarte dinamica si cu o atitudine foarte pozitiva, Dan Constantin Cirstian, a pregatit multi elevi pentru categoria B si i-a ajutat sa-si dezvolte propriul stil de condus, insa, intotdeauna respectand rigorile legii. Chiar daca glumeste cu elevii, pregatirea acestora o ia in serios.
Team Member

Cismas Cristian

Telefon: 0724 542 333

Categoria B


Sincer, cu o fire calma, urmareste atent evolutia elevilor si gaseste mereu solutiile pentru depasirea problemelor intampinate de acestia. Stie ca doar cu rabdare poti face aceasta meserie, iar elevii au, dupa parerea sa, fiecare nevoie de ajutor si de un instructor calm.
"Fiecare are problemele lui si trebuie sa ii ajutam sa le depaseasca si sa capete singuri "gustul condusului.""
 
 
 
Team Member

Constantinescu Ion

Telefon: 0722 947 088

Categoria B


Amabil, calm, sociabil, dornic de a face din elevii sai adevarate mandrii ale soselelor romanesti. Isi pune toata experienta sa la dispozitia elevilor sai.
Team Member

Dragan Mihai

Telefon: 0760 243 063

Categoria B


Fiind o persoana foarte comunicativa, deschisa si totodata foarte responsabil fata de toti cursantii sai, desfasurarea orelor de pregatire practica, devine un moment de relaxare .
"Sincer, nu am foarte multe amintiri cu elevii, nici nu am avut atat de multi ca si alti colegi. Totusi, pot spune ca pregatirea fiecarui cursant devine si pentu mine un prilej de a cunoaste si mai bine lucrul cu oamenii."
Team Member

Danescu Mihaela

Telefon: 0746 187 024

Categoria B


A activa in acest domeniu care apartine preponderent barbatilor este o realizare.O femeie care arată seriozitate impune stilul sedințelor, dar o femeie si bine pregatita impune aceleasi standarde si pentru elevi. Mihaela Danescu este colega noastra la Krisklass, insa implicarea sa a dus permanent la un numar crescut de elevi.
 
 
 
Team Member

Drajneanu Constantin Razvan

Telefon: 0761 881 331

Categoria B


Instructor tanar, cu pasine pentru sofat iti arata ce trebuie tu să înveți de la el: să conduci bine și în siguranță și să poți dobândi permisul de conducere fără dificultăți!
Team Member

Enescu Ion

Telefon: 0745 168 687

Categoria B


Un instructor riguros, organizat, pune accent pe disciplina elevului la volan si pe conducerea preventiva. Un instructor care iti inspira multa incredere in fiecare explicatie pe care o primesti. Foarte calm, bine pregatit si foarte implicat.
Team Member

Erman Ionut Mihai

Telefon: 0773 988 003

Categoria B


Amabil, intelegator si calm cu elevii. Este o fire ambitioasa si o persoana foarte determinata in activitatea desfasurata ca instructor.
Team Member

Fatu Constantin

Telefon: 0773 988 003

Categoria B


Un instructor auto riguros, atent la detalii si organizat, care pune accent pe disciplina elevului la volan si pe conducerea preventiva. Astfel poate fi caracterizat, pe scurt, unul dintre cei mai experimentati colegi ai nostri. De-a lungul anilor, ca instructor, a reusit sa-si dezvolte o atitudine calma si relaxata in activitatea sa cu elevii, sustinuta de experienta si profesionalismul dobandite pe parcurs.
 
 
 
Team Member

Gavriloiu Ileana

Telefon: 0727 925 072

Categoria B


Priceperea si abordarea diferita pe care le adopta colega noastra in pregatirea elevilor o recomanda in special doamnelor si domnisoarelor, cat si celor care isi doresc instructor auto o persoana calma si foarte determinata sa te invete tainele conducerii.
Team Member

Grigore Constantin

Telefon: 0767 116 530
0723 138 990

Categoria B


Cu un calm desavarsit si intelegere dobandite prin experienta, reuseste de fiecare data sa fructifice mijloacele de relationare cu toti elevii. Cu toate ca a venit mai tarziu in echipa Krisklass, undeva prin februarie 2012, a reusit foarte repede sa isi atraga respectul colegilor, in parte si datorita experientei pe care o are de impartasit.
Team Member

Geangu Sorin

Telefon: 0744 926 011

Categoria B


Este o persoana foarte comunicativa, deschisa si totodata foarte responsabil fata de toti cursantii sai, in timpul desfasurarii orelor de pregatire practica.
Team Member

Ialomiteanu Dumitru

Telefon: 0740 053 177

Categoria B


Unul din cei mai experimentati instructori din judetul Prahova, are in palmares peste 9.000 de elevi pregatiti in 45 de ani de activitate. A decis sa se alature echipei scolii de soferi Krisklass pentru ca aici are nu numai colegi vechi, ci si un grup de oameni "meseriasi", dupa cum spune dansul. Il credem pe cuvant, deoarece experienta sa vorbeste de la sine.
 
 
 
Team Member

Ion Constantin Cosmin

Telefon: 0721 400 240

Categoria B


Amabil, intelegator si calm cu elevii. Este o fire ambitioasa si o persoana foarte determinata in activitatea desfasurata ca instructor. Este solicitat de multe categorii si elevi mai tineri , mai in varsta, fete si baieti.
Team Member

Ivan Anghel

Telefon: 0745 175 612

Categoria B


"Am avut, totusi, dorinta de investii in mine, in ceea ce ma pricep si acest lucru m-a ajutat sa ajung mai departe si sa imi organizez activitatea mai eficient. M-am alaturat echipei Krisklass deoarece aici am avut ocazia de a contribui la constructia a ceva solid: o echipa de profesionisti, cu o atitudine orientata catre succes."
Team Member

Ilie Marian

Telefon: 0724 352 368

Categoria B


Ambitia si firea sa joviala il descriu cel mai bine pe colegul nostru mai tanar care, desi este la inceput de drum, rabdarea si experienta sa in interactionarea directa cu oamenii isi spun cuvantul.
Team Member

Jitaru Marcel

Telefon: 0729 920 592

Categoriile B, AM, A1, A1, A


Cu ani de experienta acumulati, joaca un rol decisiv in ceea ce priveste rezultatele elevilor sau a cursantilor pentru obtinerea permisului auto . Este un instructor autorizat atat pentru categoria B, cat si pentru categoria A, motociclete. Nivelul de pregatire si cat si dedicatia sa , faptul ca isi ia mereu rolul in serios , se reflecta in metoda de lucru cu elevii si intreg pachetul duce la rezultatele pe care elevii sai le obtin. Explica totul cu calm, de cate ori este necesar, rabdator, indiferent de situatie si de nivelul de pregatire al elevului , totodata fiind si o persoana sociabila, carismatica si deschisa.Pune pasiune in ceea ce inseamna orele de instruire practica si teoretica intotdeauna, gasind cele mai bune metode prin care va face cursantii sa inteleaga cum sa aplice metodele de invatare.
 
 
 
Team Member

Jianu Lucian

Telefon: 0731 976 080

Categoria B


Un instructor cu experienta, foarte eficient si exigent in acelasi timp, este o persoana foarte organizata. Tot ca si caracter, este in general scurt si la obiect, si iti va spune repede si clar ce trebuie sa stii, pentru a invata rapid si usor sa conduci cat mai bine. Nu se vede facand alta meserie decat cea de instructor auto, pe care o face foarte bine si despre care spune ca este la fel ca cea a unui profesor.
Team Member

Moise Florentin

Telefon: 0740 206 199

Categoria B


Calm, amabil, sociabil, dornic de a veni in ajutorul elevilor sai.
Team Member

Munteanu Eusebiu

Telefon: 0731 381 003

Categoriile B, AM, A1, A2, A


Meticulos si cu o fire calma, stilul sau de a preda este caracterizat prin rabdarea pe care o acorda elevilor, in timpul orelor de pregatire. Este mereu amabil si a reusit sa se imprieteneasca cu elevii sai pe parcursul pregatirii.
Team Member

Voicu Vasile

Telefon: 0737 329 792

Categoria B


O fire calma, urmareste atent evolutia elevilor si gaseste mereu solutiile pentru depasirea problemelor.
 
 
 
Team Member

Neacsu Iulian

Telefon: 0721 388 318

Categoriile B, A, A1, A2, AM


Este o fire ambitioasa si o persoana foarte determinata in activitatea desfasurata ca instructor.
Team Member

Stanescu Rares

Telefon: 0721 548 353

Categoriile B


"Sunt genul de persoana care nu ia o decizie inainte de a se pune in pielea cursantului, simtind totodata aceleasi emotii cu acesta. Misiunea unui instructor este indeplinita atunci cand emotiile cursantului sunt partial alungate, pentru ca, atunci cand ai emotii, inseamna ca iti doresti acel lucru neaparat. Calmul si ambitia dobandite in timpul sedintelor iti dau puterea ca, la final, sa iti spui "sunt pregatit".
Team Member

Stefan Constantin

Telefon: 0724 576 399

Categoria B


"Dorinta de a face performanta si de a fi recunoscut si apreciat ca instructor auto au format baza pregatirii mele profesionale. Ca metoda de lucru, mi-am impus intotdeauna sa fiu atent la detalii, riguros si organizat si mai ales disciplinat la volan. Sprijin cursantul sa interpreteze si sa gestioneze in mod corect orice situatie de trafic din punct de vedere legislativ si al conducerii si conduitei preventive. Mi-am propus ca de fiecare data sa dezvolt si sa evaluez atentia distributiva, judecata si viteza de reactie a fiecarui elev."
 
 
 
Team Member

Negoita Nicolae

Telefon: 0758 093 503

Categoriile B, A, A1, A2, AM


E o persoana foarte deschisa si glumeste permanent. A pregatit multi elevi pentru categoria A si i-a ajutat sa-si dezvolte propriul stil. Aceasta mentalitate il ajuta sa se inteleaga foarte bine cu toate categoriile de varste, dar si sa mentina o atitudine pozitiva in timpul orelor de poligon, atunci cand atentia si perseverenta sunt indispensabile pentru a obtine rezultate rapide.
Team Member

Nicolae Marius Adrian

Telefon: 0730 086 788

Categoria B


Calmul, atentia si modul de lucru cu elevii il recomanda.
Team Member

Olaru Catalin Teodor

Telefon: 0766 479 955

Categoriile B, C, CE


Serios, uneori ferm si mereu cu mare atentie la detalii, relationeaza foarte bine cu elevii sai, obtinand mereu rezultate pozitive la sedintele de pregatire practica. Imbina foarte bine spiritul propriu comunicativ cu metodele clasice de predare, bazate pe rabdare si repetitie, astfel ca de-a lungul perioadei in care a practicat aceasta meserie, a avut multe reusite de care isi aduca aminte cu placere.
"Personal, cred ca in ceea ce priveste eficacitatea pregatirii, primele 10 ore de conducere sunt cele mai importante, atunci se stabileste increderea si se intareste relatia elev-instructor auto."
Team Member

Tomescu Constantin Mihai

Telefon: 0735 248 866

Categoriile B


Calmul si atentia se imbina formand noi soferi.
 
 
 
Team Member

Olaru Carmen Marcela

Telefon: 0764 021 433

Categoriile B


Priceperea si abordarea diferita pe care le adopta colega noastra in pregatirea elevilor o recomanda in special doamnelor si domnisoarelor. Cu toate ca este la inceput in meserie, dar firea foarte comunicativa si bunavointa, atribute pe care le are si in viata personala, au ajutat-o sa se inteleaga foarte bine cu colegii si elevii, deopotriva.
"Cred ca cel mai important este sa te pui si in locul elevului sau elevei si realizezi ca cea mai grea parte e inceputul, pana capata incredere in sine, in mine, ca instructor si in masina, depasind frica. Asta e cheia succesului: comunicarea!"
Team Member

Parcalabu Ionut

Telefon: 0721 336 799

Categoria B


Fiind poate cel mai carismatic coleg al nostru, calmul si rabdarea il deservesc intotdeauna in relatia pe care o stabileste cu elevii sai. Stilul sau de a relationa l-a ajutat sa inteleaga cum sa abordeze predarea astfel incat sa-i ajute pe cursanti sa-si depaseasca mai usor emotiile si sa-si dezvolte stilul propriu de a conduce. Filosofia sa de lucru cu elevii e simpla, dupa cum o descrie chiar el: "vorba buna, calmul, respectul, repetarea si incurajarea pot ajuta orice persoana sa invete.".
Team Member

Petre Marian

Telefon: 0722 681 385

Categoriile B, C, CE


Un instruntor desavarsit cu o experienta vasta in domeniu.
Team Member

Popia Gheorghe

Telefon: 0728 439 857

Categoria B


"Am avut multi elevi, cu unii am lucrat mai greu, cu altii mai usor, dar i-am aborbat pe toti la fel, cu seriozitate si cu multa rabdare, pentru ca noi, ca instructori, realizam ca fiecare elev care vine la scoala are propriul mod de a invata, care trebuie exploatat pentru a obtine permisul cu succes."