Preloader
 
 

Ce trebuie stiut inainte de a incepe scoala?
Intrebari frecvente


In primul rand, trebie sa alegi in functie de locatie. Daca esti din Prahova, atunci probabil vei cauta o scoala de soferi in Ploiesti, deoarece aici sunt cele mai bune scoli, cu masini noi si instructori calificati. Nu-ti putem spune noi care este cea mai buna scoala de soferi, ii lasam pe altii sa faca asta. Noi va oferim posibilitatea pregatirii teoretice si practice in cel mai scurt timp posibil, cu minim de efort si la tarife mici, cu posibilitati de plata avantajoase.
Avem in prezent un parc de 35 masini, 6 motociclete si 3 scutere, din care puteti alege. Va invitam sa vedeti lista de masini de scoala si recomandam sa cititi inainte si cateva informatii despre instructorii nosti, pentru a va face o idee despre calitatea serviciile noastre.
Durata perioadei de pregatire teoretica si practica este de regula, de 6-8 saptamani. Aceasta perioada cuprinde 30 de ore de conducere (pregatire practica) si cursurile de legislatie, care se fac la scoala noastra. Daca doresti sa te inscrii, afla aici mai multe detalii.
O sedinta de pregatire practica dureaza 1 ora, din care 50 de minute de conducere efectiva si 10 minute pauza. Oricand pe parcursul orei, elevul poate solicita o pauza suplimentara, nefiind afectat timpul normal alocat de 50 minute. Afla si alte avantaje aici.
Da. Deoarece ne dorim sa venim in sprijinul tuturor viitorilor elevi ai scolii, oferim mai multe posibilitati de plata. Puteti plati integral sau puteti achita in 2 sau 3 rate, in functie de posibilitati. Toate detaliile vi se vor explica direct la sediul scolii, de catre personalul nostru.
Prin munca si seriozitate. Nu conteaza masina pe care faci scoala, atat cat vointa personala a fiecarui elev in parte. Permisul se poate obtine usor, daca participi la cursurile de legislatie (vezi program cursuri) si participi activ la acestea, precum si daca esti atent/a intotdeauna la indicatiile instructorului auto. Pentru obtinerea permisului se va sustine proba teoretica (sala), care consta dintr-un set de 26 de intrebari, din care punctajul minim pentru promovare este de 22 puncte, precum si examenul practic (orasul), sustinut de regula luni, miercuri sau vineri, in functie de programarea facuta.
Testarea psihologica se poate realiza in cadrul scolii noastre, vizitandu-ne de luni pana vineri intre orele 08:00 si 18:00.
Fisa medicala (actul care atesta ca esti apt/a pentru efectuarea scolii de soferi) il poti procura de la orice unitate medicala autorizata in acest sens sau prin partenerul nostru, Policlinica EuroMed, la costuri minime si in cel mai scurt timp. Este important ca la inscriere sa ai aceasta fisa, deoarece fara aceasta nu puteti incepe pregatirea.

Contact

Pentru mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon: 0723 881 991 sau poti veni direct la scoala, unde iti vom spune noi ce ai de facut.


Sa'ncepem o discutie

Vrei sa ne adresezi o intrebare? Te rugam sa completezi formularul de mai jos.

Ne puteti gasi foarte usor,

Scoala de soferi Krisklass fiind situata in Ploiesti,

pe Strada Ana Ipatescu numarul 13

Suna-ne la: 0723 881 991

Saluta-ne!