Preloader

Pregatire teoretica completa
Stil unic de predare, adaptat oricui

Suntem constienti ca fiecare persoana are stilul propriu de interpretare si de acumulare a cunostintelor. De aceea, am adaptat cateva mijloace specifice de predare, care sa vina in sprijinul tuturor si sa micsoreze cat mai mult timpul necesar pregatirii in vedea sustinerii examenului.


Notiunile teoretice specifice, asa cum sunt ele predate in cadrul scolii noastre, sunt mult simplificate si structurate intr-un mod logic si usor de inteles, astfel incat sa fie necesara doar prezenta si vointa elevului de a invata. De restul ne ocupam noi.


Un alt aspect este planificarea corecta a etapelor de acumulare a informatiilor si de testare a cunostinelor dobandite, astfel ca se va pleca, initial, de la stabilirea unui nivel de baza al elevului, apoi se va urmari evolutia pe parcursul rezolvarii chestionarelor scrise, atent elaborate si pregatite de profesorul de legislatie, urmand ca dupa atingerea unui nivel superior de abilitati teoretice, sa se treaca la acomodarea cu metoda curenta de examinare, respectiv testele pe calculator, conform examenului ce urmeaza sa fie sustinut.


Pe tot parcursul desfasurarii cursurilor, fiecare elev va fi sprijinit si evolutia ii va fi urmarita atat de catre profesorul de legislatie, cat si de catre instructor, care va aplica practic notiunile teoretice predate in cadrul scolii.

Programul cursurilor

Krisklass, te asteapta instructori si profesori calificati, in intervalul orar:

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00

Sambata: 10:00 - 14:00

Duminica: inchis


Vei fi asistat si ajutat de profesorii nostri calificati:

Mihailescu Cristian
Mihailescu Niculina
Petre Marian
Amarandei Paul Marian